Giv medarbejderne portrætfotos i julegave. I mange firmaer er det kutyme, at medarbejderne får en form for julegratiale med årets slutning. Det skal ses som en ekstra lille erkendtlighed i forhold til, at man sætter pris på medarbejdernes præstationer i løbet af året.

Sådan nogle julegaver kan komme i alle mulige variationer. Det kan være noget, der kan indtages, eller det kan være et eller andet praktisk eller luksuspræget. Der er mange muligheder. En mulighed kunne også være, at samtlige medarbejdere får et professionelt portrætfoto i julegave. Sådan et billede kan være af høj værdi for den enkelte.

Giv medarbejderne portrætfotos i julegave

Portrætfotoet kan bruges på de sociale medier

Der kan selvfølgelig være forskel fra branche til branche, hvordan sådan nogle portrætbilleder helst skal tages. Hvis jeres virksomhed benytter sig af diverse sociale medier, så er det vigtigt, at de fotos, der repræsenterer firmaet, er lavet i en ordentlig kvalitet. 

Billeder i en god og professionel kvalitet bliver opfattet som seriøse og troværdige. Så skal disse portrætfotos bruges i erhvervsmæssige sammenhænge, så vil de gøre sig bedst, hvis de udstråler professionalisme.

Også selv om det ”bare” drejer sig om nogle billeder, der skal bruges på de sociale medier, så kan man tydeligt se forskel på, om billederne er taget af en professionel fotograf, eller de er taget med en telefon eller et spejlreflekskamera til privat brug. Jeres medarbejderes portrætbilleder repræsenterer jeres firma, og derfor fortjener de det bedste.

Portrætfotoet kan bruges på de sociale medier

Brug også billederne på LinkedIn

LinkedIn er er et seriøst socialt medie. Det er her, der kan skabes kontakt imellem jobsøgende og søgende virksomheder. Det er også her, at medarbejdere i forskellige virksomheder kan sparre med hinanden. I denne forbindelse betyder det en del, at de billeder, der bliver brugt der, er af den bedste kvalitet.

God kvalitet har et godt blikfang i sig selv. Det er en måde at få en øget synlighed på, og det er en måde at skyde genvej til kontakt på. Nogle gange kan et billede, der skiller sig ud fra mængden ved sin højere kvalitet, være det, der gør, at der bliver skabt kontakt.

Sympati og troværdighed er nogle af de egenskaber, der gerne skal signaleres via de portrætfotos, der ligger derude af medarbejdere fra dit firma. Der signaleres, at der er tale om stor professionalisme, når billederne er af en usædvanlig høj kvalitet.

Få derfor gerne taget disse knaldgode professionelle portrætfotos af dine medarbejdere og giv dem som årets julegave. Dem bliver de glade for. Alle vil gerne se sig selv afbilledet på den pæneste måde og i en kvalitet, som er særlig god.

Læs også:

indhold