Bagved Silkeborg fotografi

Hvem, hvad og hvorfor

Mit navn er Lone Brandt, jeg kører Silkeborg fotografiJeg kører som fotograf i og omkring 8600 Silkeborg og også i resten Midtjylland. Jeg har den filosofi at fotografering skal være sjovt, man skal hygge sig i fotografens selskab, og føle sig godt tilpas, uanset hvad slags fotografering jeg laver. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle “afskygninger”. Jeg nyder at lave alle former for fotografering. Hvilket jeg altid leverer i højeste tekniske kvalitet. Søger du en nytænkende fotograf i Silkeborg området eller omegn, så kontakt mig og lad os høre hvilke fotos du tænker dig.

HVOR KØRER JEG SOM FOTOGRAF?

Jeg kører som fotograf i og omkring Silkeborg og det meste af Jylland med fedt mobilt studio, tager også gerne en tur, som bryllupsfotograf i hele Danmark. Min fotografiske filosofi er altid den, at fotografering skal være sjovt og hyggeligt. Jeg nyder at fotografere mennesker i alle “afskygninger”. Jeg kommer hjem til jer, og vi fotograferer hvor det passer jer, eller via mine studio baggrunde. Og jeg nyder jobbet, som fotograf.

Fokus på kvalitet!!

Jeg vil altid levere mine billeder i højeste tekniske kvalitet. Så er du på jagt efter en nytænkende fotograf i Silkeborg eller omegn, så kontakt mig og lad os høre hvilke fotos du tænker dig.

Referencer

Hvad siger kunderne ?

“Flotte billeder”

“Vi brugte Silkeborg fotografi til fornyelse af billederne til vores hjemmesider, vi har fået så meget positiv feedback på både billeder og hjemmeside. Super godt resultat”

Rene Terp, Asmussenmedia Aps

“Madfotografi”

“Vi skulle bruge nye billeder af vores restaurant og til vores hjemmeside og katalog. Vi brugte Silkeborg fotografi, og sikke nogle flotte fotos vi fik, tusind tak for dem. “

Søren Pedersen, Norsminde Kro

“God service”

“Vi fik taget billeder ved vores bryllup i August. Fotografen har bare fanget de smukkeste stemningsbilleder af både os og vores gæster. Super service fra start til slut”

Familien Andreasen

“Altid tilfreds

“Vi har nu brugt Silkeborg fotografi flere gange til fotografering af vores familier. Hvert år til jul får vi også lavet nye billeder af ungerne. Vi har altid været tilfredse med jer”

Mette og Peter Lauridsen

indhold