Hvorfor vælge Silkeborg til brylluppet? Silkeborg er på alle måder en ganske speciel by. Der er mange af de allertidligste tegn på mennesker i Danmark, der er fundet netop i og uden for Silkeborg. Tænk bare på Grauballemanden, Tollundmanden og Ellingpigen. De kan dateres helt tilbage til 200-400 f.Kr. Her mærker man virkelig historiens store vingesus.

Desuden har Silkeborg en af Danmark smukkeste beliggenheder. De meget kendte Silkeborgsøer og Gudenåen, går igennem Silkeborg og præger byens liv og stemning i meget høj grad. Der er simpelthen bedårende smukt i og uden for Silkeborg.

Læs mere om bryllupsfotografering i Silkeborg her

Hold jeres bryllup i Silkeborg
Hvorfor vælge Silkeborg til brylluppet?

Hold jeres bryllup i Silkeborg

Det er egentlig slet ikke nødvendigt at argumentere for, hvorfor det er fantastisk at holde bryllup i Silkeborg. Det altoverskyggende argument er naturen. Særligt ved søerne og åen er der som et eventyr. Hvem vil ikke gerne holde bryllup i så eventyrlige omgivelser?

Desuden vil I kunne blive gift i en stor og overdådig kirke eller i en beskeden yndig kirke. Det kan naturligvis også foregå på Silkeborgs flotte rådhus, eller det kunne være ude i det fri. Her kan I skræddersy jeres bryllup, så det bliver nøjagtigt, som I gerne vil have det.

Der vil ligeledes være velegnede steder at holde bryllupsfesten på. Vælg gerne det sted, der tiltaler jer mest, og book lokale og så videre det. Hvis I altså kan få en tid, for der er rift om festlokaler i Silkeborg. Så vær endelig i god plads, hvis I skal være sikre på, at det er ledigt.

Husk endelig at få taget nogle fantastiske billeder

Husk endelig at få taget nogle fantastiske billeder

Når nu jeres bryllup skal foregå i så unikke omgivelser, så fortjener I og jeres kærlighed, at der bliver taget nogle fuldstændig fabelagtige billeder. Forestil dig, at I står foran et landskab, der er nok til at tage pusten fra en, i jeres smukke brudetøj og er helt nygifte. Den tanke er jo lige til at få hjertebanken over.

Uanset, om I har en tilknytning til Silkeborg, så har vi jo alle sammen en stor del af vores fælles rødder her. Desuden så får I næppe et tilsvarende landskab noget andet sted i landet. Sæt gerne Silkeborg øverst på jeres ønskeliste, når I skal afgøre, hvor jeget bryllups skal stå.

Den lokalkendte fotograf vil nok kunne føre jer hen til et sted, som bare er lige i øjet i forhold til jer. Han eller hun kender alle kroge af byen og af landskabet, der skal nok være en helt særligt værdifuld perle til jer.

Vidste du at vi også kommer i Nordjylland

indhold