VIDEOPRODUKTION

Videograf

Skal i bruge en Videograf til erhverv i Silkeborg eller i Midtjylland? Brug for reklamefoto, erhvervsfoto + video? En stærk visuel identitet er vigtig idag. Derfor anbefaler vi at kombinere jeres visuelle behov med både foto og video. Det sikrer i har både levende og stills, der kan bruges både på jeres hjemmeside og selvfølgelig også på de sociale medier. En stærk kombination af video og foto vil sikrer jeres budskaber når hurtigere frem til jeres målgruppe i Danmark.

Video præsentation?

En flot video præsentation er klart det medie, der skaber den bedste gennemslagskraft, når det handler om at markedsføre et produkt eller en serviceydelse, der skal lanceres, sælger, eller blot skabe opmærksomhed omkring et budskab eller et brand. Video er efter vores opfattelse essentielt at prioritere. Vi står for tilrettelæggelse, vi filmer og vi klipper samt laver colorgrading af jeres reklamefilm eller profilfilm. 

Video ER blikfang

Hvordan sikrer man sig idag at man hele tiden er et skridt foran ens konkurrenter? Hvordan får man fanget målgruppens potentielle købekræft eller opmærksomhed? En informativ reklamefilm kan være én mulighed. Man kan også lave en præsentationsvideo af virksomheden, butikken eller produktet. Ligemeget hvilken vej i vælger at gå, så er en stærk kombi at video og. billeder altid bedre end at lade dem stå alene.

Hvad?

Vi laver meget forskelligt indenfor videoproduktioner:

  • Virksomhedspræsentationer
  • Interviews
  • Reklamefilm
  • Produktfremvisninger
  • Colorgrading
  • Clipping
  • Drone optagelser
  • Lyd og speaks
  • VoxPop

“Da vi bookede fotograferne i Silkeborg, ville vi have en reklamevideo de skabte opmærksomhed på De Sociale Medier. Det fik vi!! Så flot!”

Line B. Ewii

Hvad skal vi hjælpe med?

L

Branding

Enhver virksomhed med respekt for sig selv, ved jo godt hvor vigtig det er at være synlig. Billeder og video er uden diskussion de bedste værktøjer til visuel identitet. Video reklame ved dygtig fotograf.

L

Video gør sitet levende

En stærk og levende video er med til at gøre jeres hjemmeside mere levende og samtidig skabe en lyst til at jeres besøgende bliver længere på siden. “Vi vil så gerne have du blev lidt længere”.

L

Kreative kræfter

Udover en bred baggrund indenfor markedsføring har mere end 1000 opgaver, som professionel fotograf også givet mig en stor indsigt i hvad der rører sig idag indenfor erhvervsfotografiet og virksomhederne.

L

Online marketing

En ting er at lave en video for jer. Men hvordan har i tænkt jer at bruge den i forhold til jeres markedsføring? Spørg mig gerne, jeg har stor erfaring med online marketing.

L

Professionel videoproduktion

Idag findes der rigtig mange digitale værktøjer til at gøre jeres videoer mere levende og spændende. Det sker både i selveoptagelsen men også bagefter i den efterfølgende redigering af vidoen.

L

Video skaber mersalg

Det er allerede veldokumenteret på nettet at video og billeder skaber mersalg. Det er jo ikke uden grund at brands såsom Nike, CocaCola etc bruger mange penge og resourcer på videoproduktioner med budskaber.

fotografen

Bag kameraet

Bag kameraet finder i mig. Lone Brand. Jeg har fotograferet i mere end 10 år og har en master indenfor markedsføring. Så min forståelse for vigtigheden af både foto og video og ikke mindst hvor og hvad vil virke bedst har udviklet sig meget igennem disse år. I takt med billedernes behov for at blive mere og mere levende, har vi selvfølgelig også koblet os på videoproduktion og video marketing. YouTube er verdens andens største søgemaskine. Og det er jo ikke uden grund. Video reklame er det nye sort.

Strategier

Video og billeder kan noget

Det er vores erfaring at man bør sikre, der er en “rød tråd” igennem alt fra firmalogo, til favevalg, hjemmeside design, billeder og selvfølgelig videoproduktionen. Derfor anbefaler vi også i tager mig med på råd inden i planlægger en større reklamekampagnestrategi.

Stå stærkt på nettet

Vælger i den rette online strategi er der ingen tvivl om det vil skabe noget opmærksomhed omkring jeres brand eller produkt. For at få en god video er det selvfølgelig også vigtigt at i vælger den rigtige video fotograf til opgaven. For der ER langt imellem snapsene når det kommer til kompetence på området i DK.

Nyeste teknologi

Vi bruger altid den nyeste teknologi når det kommer til produktion af videoer. Når det kommer til corporate video produktion i Danmark er der desværre en trend at flere fotografer faktisk går ned på ordentligt udstyr. Det duer ikke og en flot videoproduktion fortjener også de bedste digitale værktøjer, der findes på markedet indenfor videoer i øjeblikket.

corporate video produktion

Corporate video produktion er også blevet noget danske virksomheder har taget mere til sig med årene. Det handler om at fokusere på det essentielle i jeres branding. Er det jeres logo i vil fokusere på? Er det virskomhedens produkter eller services? Eller har i en anerledes tilgang til tingene. Uanset hvad, så starter det med en kontruktiv dialog med mig – fotografen.

Artikler

Professionelle portrætbilleder i Silkeborg

Professionelle portrætbilleder i Silkeborg

Vi tilbyder portrætfotografering i hele MidtJylland Du kan få lavet forskellige former for portrætbilleder hos den professionelle fotograf. Det kan være billeder, der er helt private, eller det kan være billeder, som skal bruges erhvervsmæssigt. Du kan vælge imellem...

Tænk over valg af Tøj til portrætfoto

Tænk over valg af Tøj til portrætfoto

Tænk over valg af Tøj til portrætfoto! Tøj til portrætfoto er en del af det gode portrætfotografi. Skal du have lavet nogle gode portrætfoto af dig selv? Vi ved om nogen at mange mennesker sjælden eller aldrig har stået foran en fotograf før. Det giver selvfølgelig...

Video

Video

Produktvideo Præsenter jeres produkt med en lækker produktvideo Vi oplever at flere og flere virksomheder ønsker at kombinere billeder en flot video fra virksomheden eller forskellige produkter. I en tid med massevis af tilbud, handler det nu, mere end nogensinde om...

Fotograf Lone Brand

Tlf: +45 42679011

Kontakt

13 + 4 =

indhold