Portræfotografering ved professionel fotograf

Få lavet en flot og kreativ portætfoto serie ved en dygtig, ung og professionel fotograf i Silkeborg. Portrætfotografering hos dig hjemme i privaten, eller via vores mobile fotostudie hvor i ønsker det i Silkeborg.

portrætfotografiet_ Silkeborg

Personlig portrætfotografi

Portrætfotografering handler for os om at lave billeder med personlighed og “den gode stemning”. Vores kunder skal have en god oplevelse af selve fotograferingen, og føle af fotografen skaber den gode stemning under selve fotograferingen.

portrætfotograf_ Silkeborg 4

Portrætfotos til private og erhverv

Vil du/i gerne have lavet et flot portrætfoto af dig selv til ansøgning, hjemmeside, virksomheden eller privat på Facebook, linkedin, google+ eller facebook? Så kontakt os og hør mere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig så, du får det helt rigtige portrætfoto, der viser lige præcis den side af dig selv du gerne vil have frem på billedet.

portrætfoto_ Silkeborg

Portrætfoto fra din bedste side

Vi laver portrætfotos i Silkeborg i den personlige stil, så billedet fortæller en historie, men samtidigt viser personen fra “sin bedste side”. Vi elsker af arbejde med mennesker og portrætfotografering, og med en frisk tilgang til fotografiet, får vi ofte fede og spændende fotos ud af det.

Mere om portrætfotografering her.

portrætfoto_ Silkeborg 1

indhold