Baby og newborn fotografering i Silkeborg

Har du lige født og vil du gerne forevige dit barns første uger? Så få forevigt den little angel hos os.


Så kommer vi gerne til Jer, laver nogle spændende babyfoto shoots, så vi fanger jeres barns første måneder. Babyfotografen i Silkeborg kører i hele Silkeborg og omegn, og derfor kan I få lavet billederne, når det passer Jer – fx om søndagen.

Newborn fotografering er et fine art speciale, der fanger de unikke detaljer i den nyfødtes start på livet. Bevar mindet med en newborn fotosession. Få taget et godt newborn billede af din nyfødte baby. Billedet bliver et minde for livet om en helt særlig tid, der gik alt for hurtigt.

Baby fotografen Silkeborg

At være babyfotograf kræver erfaring. Erfaring med de små, og at vide lige præcis, hvornår der skal trykkes på knappen, da der hele tiden opstår små spontane øjeblikke, hvor babyen hygger sig og smiler og laver sjove sjove ansigter, og føler sig hjemme. Der skal man som fotograf stå og fange de dejlige naturlige øjeblikke, hvor barnet har det godt. Det gør vi, og vi har mange års erfaring med baby-fotografering.

Babyer er spontane og sjove væsner

Babyer er små søde og sjove samt spontane væsner, der gør hvad de vil, når de vil. Og fanger du babyen på en god dag, får du som babyfotograf, nogle helt fantastiske minder. Vidste du godt at den bedste periode at fotografere nyfødte er når de er mellem 5 og 12 dage gammel? Bestil din 3 timer fotosession med dit nyfødte barn nu.

indhold