Fotografering i dagplejen og børnehave eller skolen

Vi fotograferer i vuggestuer, børnehaver, legestuer,dagplejer samt skoler i hele Silkeborg og omegn (også hele Jylland og Fyn). Vi plejer at vælge en dato for fotografering i perioden Januar til og med Maj, da vi så undgår højsæson for både jer og os 🙂

Læs alt om Silkeborg fotografi HER

børnhave-fotografering_silkeborg

børn skal være børn og fotograferes i leg

Jeg tager mig altid god tid under fotograferingen og leger med børnene, så børnene slapper af og atmosfæren bliver mere hyggelig. Dette giver som regel det bedste og mest afslappede børnefotos.

Dagplejeren får selvfølgelig et gruppefoto af børnene gratis. På den måde kan hun/han følge sine unger igennem årene ved en tilbagevendende aftale med os.

Vi hjælper med alt det praktiske omkring dagen

Vi sørger for alt det praktiske omkring fotografering i Silkeborg institutionerne og der kan selvfølgelig betales med giro, så det ikke er dagplejen der skal stå for betaling etc.

få en kreativ fotograf til at lave kreative institutionsbilleder

Fotografering i dagplejen giver altid søde og sjove samt spontane billeder af ungerne i leg og hyggelige stunder. Fotografen kravler så at sige “ned i børnehøjde” og fanger de gyldne små øjeblikke af børnene i leg.

Skriv til os og hør mere om fotografering i dagplejen. :-)

dagsinstitution-fotograf_silkeborgbørnebilleder-fra-dagsintitutionen_silkeborg dagsinstitution-fotografering_silkeborg dagpleje-fotografen_silkeborg fotografering-i-dagplejen_silkeborg fotos-fra-dagpleje_silkeborg dagpleje-fotograf_silkeborg

 

indhold