Morgengaven til manden

“den mest pseronlige gave”

Vil du gerne give manden i dit liv en personlig gave, enten fordi han fortjener det, i skal giftes eller bare til dig selv? Så få lavet en super kreativ sensuel morgengave fotoserie af dig selv til din kommende mand og giv ham den efter brylluppet. Bliv fotograferet ved en kvindelig boudoir fotograf i Silkeborg og få dig en spændende oplevelse, som “model for en dag”.

boudoir-on-lokation2_silkeborg

Erfaring som kvindelig boudoir fotograf

Jeg er professionel fotograf, og har arbejdet med boudoir fotografering i mere end 6 år. Mine billeder er sensuelle og ikke vulgære eller perverse. Billederne må gerne antaste det sexuelle, men skal ikke udstille nogen på en forkert måde.

Jeg fotograferer ikke mænd.

boudoir-fotograf-i-silkeborg

Boudoir fotomodel for en dag

Boudoir fotografering handler om 2 ting. Først og fremmest om resultatet, som er de smukke og sensuelle billeder du gerne vil have for dig selv, eller give i gave til den du elsker.  Men det handler også om at prøve en grænse af og blive model for en dag.

Min tilgang til boudoir fotografiet er fotokunstnerisk, så jeg lægger lys og skygger efter man kun kan se det du ønsker billedet skal vise og jeg laver IKKE pornografiske billeder.

indhold