Boudoir fotograf i Silkeborg – de flotte og smukke fotos

Boudoir fotograf til smukke boudoir billeder i Silkeborg. Du har måske hørt om en af tendenser inden for bryllupsfotografering i Silkeborg. Det indebærer bruden iført hendes brudesko, undertøj og lingeri. Boudoir fotografering er blevet meget populært blandt kommende brude, men hvad går det ud på? Ofte vælger man samme fotograf til boudoir og bryllup.

boudoir_fotograf

Boudoir fotografering ved Silkeborg fotografi

Boudoir fotografering er en sexet ny trend, der er specielt populær som en bryllupsdag gave/ morgengave fra en brud til hendes brudgom. Boudoir billeder tages almindeligvis iført enten brudelingeri, undertøj, corsage, manden skjorte eller andet hun føler sig sexet i.

Hvornår skal jeg planlægge session?

Det anbefales at fotografering foregår senest 3 uger før brylluppet dagen, da bruden skal have tid til at udvælge billederne og fotografen skal retouchere i dem. Det er en sjov og forkælelse oplevelse,og en god måde at forkæle sig selv på, med blandt andet manicure, ansigtbehandling eller andet i forbindelse med brylluppet. Alt i alt kan du tage et stykke tid ud fra bryllupsplanlægningen.

Boudoir Fotograf