Bryllup Silkeborg

Skal i holde bryllup Silkeborg, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Silkeborgog kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Klik og Se vores bryllupsgalleri her.

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i Silkeborg.

Feststeder i Silkeborg

Der findes mange hyggelige feststeder i Silkeborg. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i Silkeborg og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Hjejlebådene – Skal du fejre en mærkedag, er Hjejlebådene en helt unik mulighed for at give dig selv og dine gæster en ekstraordinær oplevelse. Du kan holde festen ombord eller gøre sejladsen til en del af din fest. Mulighederne er talrige.

Vejlsøhus – Skal du holde fest, og drømmer om at gøre det i naturskønne omgivelser? Så er Vejlsøhus stedet for dig. Fester og selskaber på Vejlsøhus i Silkeborg er en kulinarisk oplevelse i smukke omgivelser – og med en helt unik udsigt over Silkeborgs skove og AQUA Dyrepark.

Gl. Skovridergaard – har rammerne til livets store fester. Vi tilbyder kulinariske oplevelser af høj kvalitet og en atmosfærefyldt stemning i naturskønne omgivelser.

Tollundgaard Golf Park – nær Silkeborg tilbyder dejlige selskabslokaler til ramme for afholdelsen af jeres fest – skøn beliggenhed, lyse lokaler, børnevenlige udenoms arealer, stort terrasseområde og dejlig natur.

Svostrup Kro – opstod, da Gudenåen stadig var en vigtig færdelsåre. Pramdragere & handelsfolk færdes livligt op og ned langs Gudenåen og benyttede kroen som spise- og hvilested. På Svostrup Kro er det vores håb, at De vil føle Dem hensat til en svunden tid.

Læs mere om bryllupsfotografering i Silkeborg her.

indhold