Børnefoto i Silkeborg? Som erfaren børne fotograf og mor ved jeg, at det ikke altid er lige nemt at få taget et skønt børnefoto af ungerne. Hvis det også skal være lidt sjovt, kræver det andet end den sædvanlige grå baggrund fra skolefotoet.

Børnefoto

I mit hyggelige studio har jeg som børnefotograf professionelt udstyr til at tage kreative og anderledes børnefotos med kant. Du er også velkommen til selv at medbringe rekvisitter, fx en yndlingsbamse eller en arvet barnestol fra værelset.

Børnefoto i Silkeborg?

Alternativt kan vi gå on location og fotografere hjemme hos dig, i skoven eller på legepladsen. Det åbner op for flere muligheder, hvis du ønsker et anderledes børnefoto. Det gør os naturligvis også afhængige af vejret og lyset på den valgte dag.

Børnebilleder til de stolte bedsteforældre, Gudmoderen eller gave

Glæd dig selv, de stolte bedsteforældre, Gudmoderen samt venner og bekendte med et karakteristisk børnefoto af dine dejlige børn. Som børnefotograf hjælper jeg med at forevige den skønne alder, dit barn eller dine børn har lige nu.

Hver alder har sin charme, men vi når sjældent at nyde det fuldt ud. Tiden går alt for hurtigt; det ene år tager bare det andet. Med et årligt børnefoto gennem hele barndommen kan du fastholde minderne og se den utrolige udvikling fra barn til teenager.

På den måde vil du også have en lækker årbog, du kan overrække til dit barn, når det skal konfirmeres. Heri vil resultatet af årenes glædelige besøg hos en børnefotograf være samlet, og I kan se tilbage på en tid, som gik alt for hurtigt.

søskendekærlighed

Børnefoto af søskende

I skolen er det ikke muligt at få taget et samlet børnefoto af flere søskende. Det er egentlig lidt ærgerligt, da søskendekærlighed er noget af det skønneste. Her kan jeg heldigvis komme jer til undsætning som børnefotograf.

Det handler om timing og at skabe de rette settings for at få det helt rigtige udtryk frem. Som børnefotograf er jeg absolut kompetent til at skabe en varm og tryg stemning, der får dit børnefoto til at stråle af smil og sødme. Interaktionen mellem de store og de små giver nyt liv til det traditionelle børnefoto. 

børnefotos

Kontakt os – din erfarne børne fotograf – og få flere idéer til, hvordan det helt rigtige børnefoto skal se ud. Jeg bidrager med kreativitet og sikrer, at du får dine ønsker opfyldt, hvad angår stil, tone og ikke mindst fotokvalitet.  

indhold